Musling linguine

  • 4 portions

OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

Ingredienser

  • olie til stegning
  • 50 g skalotteløg
  • ¼ fed hvidløg
  • 50 g cherrytomater
  • 1 dl vand
  • 15 g OSCAR Premium Hvidvin Reduktion
  • 10 g OSCAR Muslingefond koncentrat
  • chili
  • 300 g linguine, forkogt
  • 1 dl fløde
  • 40 g muslingekød (alternativ 2-300 g. muslinger med skal)
  • 50 g frisk babyspinat 
  • friske urter, f.eks. kørvel og dild

Fremgangsmåde

  1. Hakket skalotteløg, hvidløg og halverede cherrytomater sauteres i lidt olivenolie
  2. Tilsæt vand, Premium Hvidvin Reduktion og Muslingefond koncentrat
  3. Kog op og vendt forkogt linguine heri
  4. Tilsæt fløde
  5. Damp muslinger og vend i sammen med frisk spinat og urter
  6. Smag til med peber, og evt. yderligere Muslingefond

Folder: