Minestrone suppe

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 200 g løg
  • 200 g gulerødder
  • olie til stegning
  • 4 spsk tomatkoncentrat
  • 4 dl hakkede tomater på dåse
  • 1 ltr OSCAR Signature Grønsagsbouillon Økologisk
  • timian
  • laurbær
  • 4 spsk OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg
  • 30 ml OSCAR Gastrik
  • salt og peber
  • 200 g nudler
  • 200 g porre, fintskåret

Fremgangsmåde

  1. Løg og gulerødder skæres i tern og svitses af i olie i en gryde. Tilsæt tomatkoncentrat og vendt godt rundt.
  2. Tilsæt herefter hakkede tomater, Signature Grønsagsbouillon Økologisk, timian og laurbær.
  3. Kog suppen op og smag til med Premium Fermenteret Hvidløg, Gastrik, salt og peber.
  4. Kog nudlerne med i suppen inden servering og vend fintskåret porre i, lige inden servering.