Lam, dild og rejer

  • 10 portions

OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

Ingredienser

  • 2,2 kg lammebov el. bryst
  • 2 ltr OSCAR Signature Lammefond
  • 160 g OSCAR Lys Grundsauce, pasta
  • 2,5 dl fløde
  • 2 dl hvidvin, reduceres til det halve
  • salt og hvid peber
  • 1 bdt dild
  • 2 bdt asparges
  • 400 g pillede rejer
  • 1,25 kg aspargeskartofler
  • 40 g smør

Fremgangsmåde

  1. Lammekødet skæres i tern af 2x2 cm og koges møre i lammefonden. Sigt kødet og stil til side.
  2. Tag 1,5 ltr lammefond og kog op med 160 g lys grundsauce. Monter med fløde og passér, tilsæt reduceret hvidvin og smag til med salt og hvid peber samt friskhakket dild.
  3. Maskér kødet med saucen og garnér herefter med blancherede aspargessnitter, rejer og frisk dild. Serveres med aspargeskartofler stegt på panden med frisk dild.