Fish and chips

  • 4 portions

OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

Ingredienser

  • 4 stk kullerfilet uden skind og ben
  • OSCAR Røget Smag krydderi, til pensling

Beer batter:

  • 150 g mel, selvhævende
  • 1 tsk bagepulver
  • 25 g OSCAR Premium Citron pasta
  • 25 g OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta
  • 1 dl letøl

Fremgangsmåde

  1. Skær fisken i ønskede stykker og pensel med Røget Smag.
  2. Lad fisken trække i min. 1 time på køl. Jo længere fisken står og trækker, des mere intens bliver smagen.
  3. Pisk alle ingredienser sammen til beer batter.
  4. Vend derefter fisken i beer batter’en.
  5. Friter stykkerne gyldne ved 175° C i frituren.
  6. Server med håndskårne fritter og sauce tartare lavet på OSCAR Grønsagsfond koncentrat