Beef Ribs

    OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

    Ingredienser

    Ribs:

    • 2 kg oksetværreb
    • 1 dl OSCAR Signature Demi Glace 
    • 50 g OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta

    Glace:

    • 75 g honning
    • 1 dl æbleeddike
    • 5 dl OSCAR Signature Demi Glace
    • 50 g OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta

    Fremgangsmåde

    1. Skær ribs ud mellem hvert ben, og skær overskydende fedt af. Bag dem 20 min. i ovnen ved 250° C.
    2. Rør Demi Glace og Premium Fermenteret Peber sammen  og pensel dine ribs inden de vakuumeres og tilberedes sous vide ved 83° C i 12 timer. 
    3. Karamelliser honningen, tilsæt æbleeddike og kog op. Tilsæt derefter Signature Demi Glace og reducér til den ønskede konsistens.
    4. Lige inden servering pensles beef short ribs med glacen og drysses med hakket purløg, purløgsblomst og havsalt.