Klar

Vegansk Nori Tang Ramen

  • 5 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 5 dl OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk
  • 1 ltr OSCAR Signature Grønsagsbouillon Økologisk
  • 50 ml OSCAR Stegt Smag krydderi
  • 50 ml sojasauce
  • 25 g mørk miso pasta
  • nori tang

Forslag til toppings:

  • østershat
  • grillet forårsløg
  • pak choi
  • spinat
  • enoki svampe
  • tofu

Fremgangsmåde

  1. Giv alle ingredienser et opkog, og lad derefter ramen simre i 15 minutter. Alt efter hvor intens smag af nori tang du ønsker, så kan du tage tangen op før tid, eller tilsætte til allersidst ved anretning.
  2. Hæld ramen over stegte østershatte, forårsløg og pak choi, tilsæt frisk spinat, enoki svampe og grillet tofu.