Klar

Vegetarisk Miso Ramen

  • 5 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1,5 ltr OSCAR Signature Grønsagsbouillon Økologisk
  • 30 g mørk miso pasta
  • 90 g sojasauce, lavsalt
  • sesamolie, alt efter hvor fed og intens sesamsmag du ønsker

Forslag til toppings:

  • soba nodler
  • pak choi
  • radise
  • forårsløg
  • spire
  • shoyu tamago, æg
  • sort sesamfrø

Fremgangsmåde

  1. Giv alle ramen ingredienser pånær sesamolie, et opkog. Lad den simre 15 minutter.
  2. Inden servering tilsættes sesamolie, jo mere du tilsætter, jo federe og mere cremet ramen får du, og med mere gennemtrængende sesam smag.
  3. Hæld ramen over dine forkogte soba nudler og stegt pak choi, tilsæt crudite af radise, forårsløg, spire og shoyu tamago. Drys til sidst med sesamfrø.

Folder: