Klar

Okse Ramen

  • 5 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

ingefær

chili

1,5 ltr OSCAR Signature Oksebouillon

45 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg

30 g hoisin sauce

30 g hvid miso pasta

45 ml sojasauce, lavsalt

 

Forslag til toppings:

  • soba nudler
  • spirer
  • forårsløg
  • enoki svampe
  • oksespidsbryst, braiseret
  • koriander
  • shoyu tamago, æg

Fremgangsmåde:

  1. Pil og skræl den ønskede mængde ingefær og chili efter smag og type. Skær i skiver.
  2. Miks alle ingredienser sammen og lad ramen simre ca. 20 minutter.
  3. Sigt ramen, varm op og hæld over de forkogte soba nodler.
  4. Anret med spirer, forårsløg, enoki, spidsbryst, koriander og shoyu tamago.