Klar

Okse Ramen

  • 5 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • ingefær
  • chili
  • 1,5 ltr OSCAR Signature Oksebouillon
  • 45 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg
  • 30 g hoisin sauce
  • 30 g hvid miso pasta
  • 45 ml sojasauce, lavsalt

Forslag til toppings:

  • soba nudler
  • spirer
  • forårsløg
  • enoki svampe
  • oksespidsbryst, braiseret
  • koriander
  • shoyu tamago, æg

Fremgangsmåde

  1. Pil og skræl den ønskede mængde ingefær og chili efter smag og type. Skær i skiver.
  2. Miks alle ingredienser sammen og lad ramen simre ca. 20 minutter.
  3. Sigt ramen, varm op og hæld over de forkogte soba nodler.
  4. Anret med spirer, forårsløg, enoki, spidsbryst, koriander og shoyu tamago.