Klar

Shoyu Ramen

  • 5 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 30 g frisk ingefær
  • 1 ltr OSCAR Signature Kyllingebouillon
  • 5 dl OSCAR Signature Svinefond
  • 10 ml OSCAR Svampefond koncentrat
  • ½ stk rød chili
  • 45 ml sojasauce, lavsalt
  • fiskesauce
  • 60 ml mirin

Forslag til toppings:

  • chachu gris
  • shiitakesvampe
  • forårsløg
  • pak choi
  • soba nudler
  • spirer
  • radiser
  • sort sesamfrø
  • shoyu tamago, æg

Fremgangsmåde

  1. Pil og skræl hvidløg og ingefær og skær i skiver.
  2. Miks alle ingredienser sammen og lad ramen simre ca. 20 minutter. Lad den hvile i en time.
  3. Sigt ramen, varm op og hæld over kødet, de klargjorte grønsager og de forkogte soba nudler.
  4. Pynt med spirer, radiser, forårsløg, sesamfrø og shoyu tamago.