Klar

Shoyu Ramen

  • 5 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

2 fed hvidløg

30 g frisk ingefær

1 ltr OSCAR Signature Kyllingebouillon

5 dl OSCAR Signature Svinefond

10 ml OSCAR Svampefond koncentrat

½ stk rød chili

45 ml sojasauce, lavsalt

fiskesauce

60 ml mirin

 

Forslag til toppings:

  • chachu gris
  • shiitakesvampe
  • forårsløg
  • pak choi
  • soba nudler
  • spirer
  • radiser
  • sort sesamfrø
  • shoyu tamago, æg

Fremgangsmåde:

  1. Pil og skræl hvidløg og ingefær og skær i skiver.
  2. Miks alle ingredienser sammen og lad ramen simre ca. 20 minutter. Lad den hvile i en time.
  3. Sigt ramen, varm op og hæld over kødet, de klargjorte grønsager og de forkogte soba nudler.
  4. Pynt med spirer, radiser, forårsløg, sesamfrø og shoyu tamago.