Goma Ramen

  • 5 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • citrongræs
  • chili
  • 1 ltr OSCAR Signature Kyllingebouillon
  • 5 dl OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk
  • 50 g tahin, sesamsmør
  • 100 g sojasauce, lavsalt
  • 50 g OSCAR Stegt Smag krydderi

Forslag til toppings:

  • soba nudler
  • kinaradise
  • forårsløg
  • kogt svineslag
  • sugar snaps ærter
  • sort sesamfrø

Fremgangsmåde

  1. Hak den ønskede mængde citrongræs og chili efter smag og type. Giv derefter alle ingredienser et opkog, og lad ramen simre i 15 minutter.
  2. Hæld ramen over forkogte soba nudler, og tilsæt crudite af kinaradise, finthakket forårsløg, skiver af kogt svineslag og julienne af sugar snaps. Drys til sidst med sesam.