Coq au vin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

10 stk kyllingebryst

50 g smør

20 g olie

1 ltr OSCAR Signature Kyllingefond

30 g OSCAR Kalvefond koncentrat

50 g OSCAR Premium Rødvin & Portvin Reduktion

 

Garniture:

300 g champignoner

150 g små rødløg

200 g bacon

200 g persille

Fremgangsmåde:

  1. Steg kyllingebrysterne i olie og smør, indtil de er medium stegt.
  2. Steg bacon sprødt og sæt til siden. Brug den samme pande til stegning af svampe og løg.
  3. Hæld Signature Kyllingefond på panden og reducer med 10%.
  4. Tilsæt derefter OSCAR Kalvefond koncentrat og Premium Rødvin & Portvin Reduktion. Kog i 3-5 minutter.
  5. Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og kog i saucen med alle ingredienserne undtagen persille.
  6. Lige før servering drysses med den hakkede persille.