Coq au vin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 10 stk kyllingebryst
  • 50 g smør
  • 20 g olie
  • 1 ltr OSCAR Signature Kyllingefond
  • 30 g OSCAR Kalvefond koncentrat
  • 50 g OSCAR Premium Rødvin & Portvin Reduktion

Garniture

  • 300 g champignoner
  • 150 g små rødløg
  • 200 g bacon
  • 200 g persille

Fremgangsmåde

  1. Steg kyllingebrysterne i olie og smør, indtil de er medium stegt.
  2. Steg bacon sprødt og sæt til siden. Brug den samme pande til stegning af svampe og løg.
  3. Hæld Signature Kyllingefond på panden og reducer med 10%.
  4. Tilsæt derefter OSCAR Kalvefond koncentrat og Premium Rødvin & Portvin Reduktion. Kog i 3-5 minutter.
  5. Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og kog i saucen med alle ingredienserne undtagen persille.
  6. Lige før servering drysses med den hakkede persille.

Folder: