Ceviche

med forårsløg, chili og koriander
  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 kg filet af hvid fisk uden ben og skind, f.eks. kuller

Rimning:

  • 20 g OSCAR Fiskefond, koncentrat (svarende til 2 %)
  • 20 g sukker (svarende til 2 %)
  • 10 g salt (svarende til 1 %)

Ceviche citruslage:

  • 200 g frisk limejuice
  • 40 g OSCAR Premium Citron Pasta
  • stilke fra koriander
  • 1 bdt forårsløg
  • 2 stk chili

 

Fremgangsmåde

Rimning:

  1. Fordel fisken jævnt i en gastrobakke og smør den med fiskefond, koncentrat.
  2. Drys derefter med salt og sukker og lad det rimme i min. 4 timer, inden fisken fryses i min. 12 timer.

Ceviche:

  1. Skær fisken i skiver af ca. ½-1 cm. Pisk Premium Citron Pasta sammen med friskpresset limejuice, hakket korianderstilke og finthakket chili samt forårsløg.
  2. Hæld det over fisken en time før servering. Lad det stå og trække, så fisken langsomt tilberedes.

Tips: Server cevichen i en taco med saltet agurk, forårsløg, koriander og en emulsion tilsmagt med Premium Citron Pasta.