Citrontærte med marengs

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

Tærtebase:

1 stk forbagt tærtebund

400 g kondenseret mælk

45 g OSCAR Premium Citron Pasta

50 ml vand

 

Marengs til top og flager:

100 g pasteuriseret æggehvider

150 g flormelis

25 g OSCAR Premium Citron Pasta

20 g vaniljesukker

Fremgangsmåde:

  1. Bland kondenseret mælk og Premium Citron Pasta og vand i en skål og pisk ved høj hastighed i 5-10 min.
  2. Hæld citroncremen i mørdejstærten og sæt kagen i køleskabet.
  3. Pisk æggehvider og flormelis til en blød marengs. Tilføj Premium Citron Pasta og vaniljesukker.
  4. Smør 2/3 marengsen ud på non-stick papir og dehydrer ved 75oC i 6-12 timer. Du kan også bruge en almindelig ovn.
  5. Resten af massen fyldes på sprøjtepose, sprøjtes på tærten og brændes med en brænder.
  6. Anret kagen og pynt med marengsflagerne.