Stegte nudler med Fermenteret Hvidløg

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

500 g ægnudler

3 ltr vand

100 g løg

100 g gulerødder

100 g forårsløg

150 g bok choi

25 g jordnøddeolie

40 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg 450 g bøtte

20 ml OSCAR Asiatisk Fond koncentrat 1 l flaske

75 g koriander

50 g thaibasilikum

Fremgangsmåde:

  1. Opblød ægnudlerne i vand til de er bøde, si vandet fra.
  2. Klargør grønsagerne og skær i passende stykker, så de alle bliver stegt jævnt og hurtigt.
  3. Steg grønsagerne i jordnøddeolien tilsat Premium Fermenteret Hvidløg.
  4. Tilføj nudlerne til grønsagerne og smag til med Asiatisk Fond koncentrat.
  5. Ved servering pyntes retten med koriander og thaibasilikum