Stegte nudler med Fermenteret Hvidløg

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 500 g ægnudler
  • 3 ltr vand
  • 100 g løg
  • 100 g gulerødder
  • 100 g forårsløg
  • 150 g pak choi
  • 25 g jordnøddeolie
  • 40 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg
  • 20 ml OSCAR Asiatisk Fond koncentrat
  • 75 g koriander
  • 50 g thaibasilikum

Fremgangsmåde:

  1. Opblød ægnudlerne i vand til de er bløde og si herefter vandet fra.
  2. Klargør grøntsagerne og skær den i passende stykker, så de alle bliver stegt jævnt og hurtigt.
  3. Steg grøntsagerne i jordnøddeolien tilsat Premium Fermenteret Hvidløg.
  4. Tilføj nudlerne til grønsagerne og smag til med Asiatisk Fond koncentrat.
  5. Ved servering pyntes retten med koriander og thaibasilikum

Folder: