Burger med Fermenteret Hvidløgsmayo

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

Fermenteret hvidløgsmayonnaise:

200 g mayonnaise

40 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg

 

Til burgeren:

10 stk brioche boller

10 stk bøffer, ca. 220 g

200 g tørsaltet bacon

150 g cheddar ost

 

Garniture:

150 g ruccula salat

150 g syltede rødløg

100 g ketchup

1 kg pommes fritter

Fremgangsmåde:

  1. Bland mayonnaise og Premium Fermenteret Hvidløg sammen.
  2. Steg baconet sprødt. Grill derefter bøffer og briocheboller.
  3. Læg baconet på bøfferne og smelt cheddaren over. Eventuelt ved at bruge en gasbrænder.
  4. Saml burgeren med hvidløgsmayonnaise, ketchup, salat, bøf og syltede rødløg.
  5. Server med pommes frites og brug resten af hvidløgsmayonnaise som dip.