Burger med Fermenteret Hvidløgsmayo

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

Fermenteret hvidløgsmayonnaise:

  • 200 g mayonnaise
  • 40 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg

Til burgeren:

  • 10 stk brioche boller
  • 10 stk bøffer, ca. 220 g
  • 200 g tørsaltet bacon
  • 150 g cheddar ost

Garniture:

  • 150 g ruccula salat
  • 150 g syltede rødløg
  • 100 g ketchup
  • 1 kg pommes fritter

Fremgangsmåde

  1. Bland mayonnaise og Premium Fermenteret Hvidløg sammen.
  2. Steg baconet sprødt. Grill derefter bøffer og briocheboller.
  3. Læg baconet på bøfferne og smelt cheddaren over. Eventuelt ved at bruge en gasbrænder.
  4. Saml burgeren med hvidløgsmayonnaise, ketchup, salat, bøf og syltede rødløg.
  5. Server med pommes frites og brug resten af hvidløgsmayonnaise som dip.

Folder: