Tærtebund

  • 3 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

135 g OSCAR Signature Demi Glace

135 g tærtebund, bagt

270 g sødmælk 

100 g fløde 38 %

70 g skyr 

90 g æg

40 g smør, saltet

35 g OSCAR Jævner

1,5 g xantana

Fremgangsmåde:

  1. Hvis tærtebunden ikke er bagt, så bag den ved 175oC i ca. 30 minutter til den er sprød.
  2. OSCAR Signature Demi Glace indkoges til 33 %.
  3. Smør smeltes.
  4. Knus den sprøde tærtebund og kom den i blenderen sammen med sødmælk, indkogt Signature Demi Glace, fløde, skyr, æg, smeltet smør, jævner og xantana.
  5. Blend til en fin glat ensartet masse.
  6. Massen fordeles i små tærte silikoneforme i et lag på tykkelse med en tærte og dækkes med film. Du kan ligeledes fordele massen i to smurte tærteforme i et tyndt lag, hvis du foretrækker at lave en stor tærte.
  7. Sæt formene i ovnen ved 100oC i ca. 30-40 minutter til den er bagt.
  8. Tag tærtebundene ud og køl dem let før du anvender dem til tærter.

Næringsindhold

Portion200 g
Energi 2725 kJ
Aminosyrescore 75,0 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt39,5 g53,6 %50
Kulhydrat37,3 g23,7 %32
Protein36,3 g22,7 %18