Champignons a la creme, Gratin

  • 10 Portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser: 

500 g champignon
25 g smør, saltet
200 g OSCAR Signature Svinefond
200 g fløde 18 %
80 g OSCAR Hollandaise Sauce, granulat
xantana
Salt og peber
22 g OSCAR Svampefond, koncentrat
5 g OSCAR Stegt Smag, krydderi
salt og peber
5 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg
OSCAR Stegt Smag, krydderi

 

 

Fremgangsmåde:

  1. Skyl svampene og skær dem i mindre stykker.
  2. Steg svampe i smør på panden til de er gyldne og tilsæt herefter Signature Svinefond samt fløde og lad det koge op.
  3. Drys Hollandaise granulat ud over og rør saucen sammen og kog sauce godt igennem til den tykner.
  4. Kom saucen i blenderen og blend til en helt jævn og cremet konsistens.
  5. Tilsæt evt. lidt xantana og blend igen hvis den ikke bliver helt cremet.
  6. Smag til med salt, peber, Svampefond koncentrat og evt. en smule Stegt Smag krydderi.

 

 

Næringsindhold

Portion50 g
Energi470 kJ
Aminosyrescore, Total89 %

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Protein5,2 g18,7 %50
Fedt7,3 g57,8 %32
Kulhydrat6,1 g23,6 %18