Dorade med citronsmør og saltede kapers

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 10 stk dorade á ca. 350 g
  • 40 g OSCAR Premium Citron Pasta
  • 20 ml olivenolie

Garniture:

  • 40 g saltede kapers
  • solsikkeolie til fritering

Citronsmør:

  • 150 g brunet smør
  • 40 g kapers
  • 40 g skalotteløg
  • 20 g persille
  • 25 g OSCAR Premium Citron Pasta

Fremgangsmåde

  1. Klargør doraderne og gnid dem med Premium Citron pasta efterfulgt af olivenolie.
  2. Grill fisken I 10-15 minutter, afhængigt af størrelse.
  3. Udblød de saltede kapers i vand og tør dem efterfølgende. Fritér dem I olie indtil de åbner sig som en blomst.
  4. Smelt det brunede smør med kapers, skalotteløg, persille og Premium Citron Pasta.
  5. Server fisken dækket med citronsmør og de friterede kapers som pynt på toppen.

Folder: