Dorade med citronsmør og saltede kapers

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

10 stk dorade á ca. 350 g

40 g OSCAR Premium Citron Pasta

20 ml olivenolie

Garniture

40 g saltede kapers

solsikkeolie til fritering

Citronsmør

150 g brunet smør

40 g kapers

40 g skalotteløg

20 g persille

25 g OSCAR Premium Citron Pasta

Fremgangsmåde:

  1. Klargør doraderne og gnid med Premium Citron pasta efterfulgt af olivenolie.
  2. Grill fisken I 10-15 minutter, afhængigt af størrelse.
  3. Opblød de saltede kapers I vand og tør dem efterfølgende. Fritér dem I olie indtil de åbner sig som en blomst.
  4. Smelt det brunede smør med kapers, skalotteløg, persille og Premium Citron Pasta.
  5. Server fisken dækket med citronsmør og de friterede kapers som pynt på toppen.