Aspargessauce

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

300 g sødmælk

200 g OSCAR Signature Kyllingefond, reduceret 50 %

120 g smørbolle

210 g asparges, snitter fine med hoved

20 g fløde 38 %

5 g salt, groft

peber, hvid

Fremgangsmåde:

ARBEJDSGANG:

  1. Sødmælk og reduceret OSCAR Signature Stegt Kyllingefond koges op med smørbollen.
  2. Asparges drænes og blendes med fløde.
  3. Aspargesmassen tilsættes saucen og den koges godt igennem.
  4. Smages til med salt og hvid peber.
  5. Kog saucen ind til passende konsistens. Til gratinkost skal konsistensen svare til varm budding.

Næringsindhold

Portion50 g
Energi485 kJ
Aminosyrescore, Total62 %

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt6,2 g47,7 %50
Kulhydrat7,7 g27,7 %32
Protein7,0 g24,6 %18