Tarteletbund, gratin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

135 g tarteletter

135 g OSCAR Signature Demi Glace

270 g sødmælk

100 g fløde 38 %

70 g skyr

70 g æg

40 g smør, saltet

35 g OSCAR Jævner

1,5 g xantana

Fremgangsmåde:

  1. Tarteletterne knuses.
  2. OSCAR Signature Demi Glace indkoges til 33%.
  3. Smør smeltes.
  4. De knuste tarteletter, indkogt OSCAR Signature Demi Glace, sødmælk, fløde, skyr, æg, smeltet smør, jævner og xantana hældes i en blender. Massen blendes til en fin glat ensartet masse.
  5. Massen fordeles i silikoneforme og dækkes med film.
  6. Sæt formene i ovnen ved 100 °C i ca. 30-40 minutter.
  7. Når tarteletterne er bagte kan de udhules med en ske, eller med en udstikker så det kun er kransen der står tilbage.

Næringsindhold

Portion75 g
Energi906 kJ
Aminosyrescore, Total72 %

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt13,9 g57,0 %50
Kulhydrat11,9 g22,7 %32
Protein10,9 g20,4 %18