Lammesauce

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

600 g sky fra lammeculotte, se opskrift for lammeculotte, gratin. Baseret på OSCAR Signature Stegt Kyllingefond. Tilsæt ekstra Kyllingefond, hvis der ikke er nok stegesky tilbage fra stegen.

80 g fløde 38 %

100 g smørbolle

10 g OSCAR Lammefond, koncentrat

10 g OSCAR Stegt Smag, krydderi

3 g salt, groft

peber, sort

Fremgangsmåde:

  1. Skyen fra lammeculotten samt evt. ekstra OSCAR Signature Stegt Kyllingefond, fløde og smørbollen kommes i en gryde og koges op.
  2. Kog saucen godt igennem og smag til med OSCAR Lammefond, koncentrat og OSCAR Stegt Smag, krydderi.
  3. Kog ind til en passende konsistens.

 

Næringsindhold

Portion50 g
Energi485 kJ
Aminosyrescore, Total33 %

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt7,1 g54,2 %50
Kulhydrat5,4 g18,9 %32
Protein7,7 g26,9 %18