Rødløg, gratin

  • 20 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

200 g syltede rødløg

200 g rødløg, rå i skiver

150 g OSCAR Signature Stegt Kyllingefond

10 g agar agar

3 g xantana

Fremgangsmåde:

  1. Kom syltede rødløg og rå rødløg i en kraftig blender og blend til en helt cremet og ensartet masse.
  2. Kog OSCAR Signature Steg Kyllingefond op med agar agar og lad det koge i et par minutter under omrøring.
  3. Kom fonden i blenderen og blend til massen er helt glat og cremet. Tilsæt evt. lidt xantana for at sikre den cremede konsistens.
  4. Smag massen til og juster evt. med lidt ekstra fond hvis den er for kompakt.
  5. Fordel massen på bagepapir i et tyndt lag og sæt den på køl til den har sat sig.
  6. Stik løgringe ud med et udstikkersæt.

Næringsindhold

Portion20 g
Energi 71 kJ
Aminosyrescore 44,0 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt0,1 g5,6 %50
Kulhydrat2,5 g63,9 %32
Protein1,3 g30,5 %18