Røget hellefisk souffle, gratin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

325 g hellefisk, røget

160 g OSCAR Signature Kyllingefond,

reduceret til 50 %

160 g fløde 38 %

60 g æggeblommer

60 g æg

15 g OSCAR Premium Citron Pasta

2 g flagesalt, egetræsrøget

4 g xantana

30 g OSCAR Jævner

5 g OSCAR Fiskefond, koncentrat

peber

Fremgangsmåde:

  1. Røget hellefisk kommes i en Blixer, sammen med den kolde indkogte OSCAR Signature Kyllingefond, kold fløde, æg, OSCAR Premium Citron Pasta, røget salt, xantana og OSCAR Jævner. Blend farsen til den er helt glat og luftig.
  2. Smag farsen til med OSCAR Premium Citron Pasta, OSCAR Fiskefond, koncentrat, røget salt og peber. 
  3. Kom herefter farsen i silikoneforme der er sprayet med fedt, gerne en lille rugbrødsform. Læg låg på eller dæk med film og bag den i ovnen ved 100 °C i ca. 30 minutter til farsen er fast når du trykker på den.

TIPS: Farsen kan smages til med krydderurter, fondkoncentrat mv., efter smag.

Næringsindhold

Portion50 g
Energi 702 kJ
Aminosyrescore 100,0 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt13,4 g70,6 %50
Kulhydrat3,7 g9,1 %32
Protein8,4 g20,3 %18