Kryddersild, gratin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

100 g lage fra kryddersild

70 g OSCAR Signature Svinefond

7 g agar agar

170 g marinerede kryddersild

Fremgangsmåde:

  1. Kog lidt af lagen samt OSCAR Signature Svinefond op med agar ager og lad det koge igennem i ca. 2 minutter ved svag varme.
  2. Blend sild med resten af lagen til en helt glat og cremet konsistens.
  3. Tilsæt den kogte fond med agar agar og blend igen massen til den er cremet og glat.
  4. Spray sildefiletforme og hæld sildemassen heri. Fyld kun sildeformen halvt op så det passer med tykkelsen på en sildefilet.
  5. Læg låg på og sæt på køl til den er stivnet.

Næringsindhold

Portion30 g
Energi 270 kJ
Aminosyrescore 126,0 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt4,1 g56,7 %50
Kulhydrat2,9 g18,4 %32
Protein3,9 g24,8 %18