Ost, gratin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

125 g fast ost, 45+

125 g sødmælk

50 g OSCAR Signature Stegt Kyllingefond

8 g husblas, gelatin

Fremgangsmåde:

  1. Ost, gerne lagret, kommes i blenderen med mælk og blendes til en cremet og ensartet masse.
  2. Smelt husblas så den er helt fri for klumper og kom OSCAR Signature Stegt Kyllingefond ved så den køler lidt ned.
  3. Blend fonden med husblas i ostemassen så den er pisket helt ind.
  4. Spray en silikoneform og kom ostemassen i.
  5. Sæt på køl til den er stivnet.

Næringsindhold

Portion25 g
Energi 231 kJ
Aminosyrescore 107,0 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt3,7 g59,1 %50
Kulhydrat0,7 g5,4 %32
Protein4,8 g35,4 %18