Franskbrød Gratin

  • 50 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

425 g toastbrød el. franskbrød

200 g sødmælk

200 g fløde 38 %

600 g OSCAR Signature Svinefond

32 g husblas, gelatine

Fremgangsmåde:

  1. Læg toastbrød i skiver i blød i mælk, fløde og OSCAR Signature Svinefond. Lad brødet trække væske.
  2. Læg husblas i blød i koldt vand.
  3. Kog brødblandingen op til kogepunktet og hæld den derefter i en blender.
  4. Smelt husblassen i den varme brødblanding og blend til alt husblas er opløst og fordelt, og massen er helt cremet og ensartet.
  5. Spray en silikone brødform med fedt og læg evt. et stykke bagepapir i formen.
  6. Hæld brødblandingen i formen og stil på køl til den er helt kold.
  7. Franskbrødet kan nu vendes ud af formen.

Næringsindhold

Portion25 g
Energi 197 kJ
Aminosyrescore 73,0 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt2,1 g39,2 %50
Kulhydrat4,4 g39,4 %32
Protein2,5 g21,3 %18