Creme

Hummer CHAI Latte

Opskrift på hummersuppe og 3 smagfulde varianter
  • 10 portions

Basis Hummer Chai Latte

Ingredienser:

1 ltr OSCAR Skaldyrsfond Signature

3 stk kanel, hel

6 stk kardemomme, hel

4 stk nelliker, hele

½ tsk sort peber, hel

60 g frisk revet ingefær

3 poser chai the

1 ltr sødmælk

50 g OSCAR Hummersuppe, pasta

Fremgangsmåde:

Skaldyrsfond koges i 8 min. med kanel, nelliker, kardemomme, sort peber og ingefær. Herefter tilsættes teposer og fonden koges i yderlig 2 min. Skaldyrsfonden skal nu trække i 2 timer og derefter sigtes den. Sødmælk og hummersuppe, pasta tilsættes. Suppen koges i 3 min. og smages til med salt og peber. Ved servering blendes suppen med en stavblender.

3 SMAGFULDE VARIANTER

Den lette:

 
2,2 dltilberedt hummer chai latte
30 ghummerhaler
  
Den klassiske: 
2,2 dltilberedt hummer chai latte
30 ghummerhaler
10 gdrænet yoghurt
 mynte
  
Den smagfulde: 
2,2 dltilberedt hummer chai latte
30 ggulerodspuré med havtorn
20 ggulerodsspåner
40 ghummer
 timian og hvidløg
  
Fremgangsmåde:Gulerødderne skæres i skiver og sauteres i smør, tilsæt så kyllingebouillon og kog ind til en tæt kompot. Gulerødderne blendes med hollandaise og smages til med havtorn, salt og peber. Hummerkødet brækkes ud og råsteges med timian og hvidløg. Gulerødderne skrælles og skæres super tyndt på en mandolin og lægges i isvand til servering.