Creme

Cremet rejesuppe med hyldeblomst

Opskrift på rejesuppe og 3 smagfulde varianter
  • 10 portions

Basis rejesuppe

Ingredienser:

5 dl OSCAR Skaldyrsfond Signature

1 skærm krondild

1 dl hyldeblomstsaft, koncentreret

1 dl hvidvin

1,5 ltr vand

100 g OSCAR Hummersuppe, pasta

60 g OSCAR Hollandaise Sauce, pasta

4 dl piskefløde

citronsaft

salt og peber

Fremgangsmåde:

Skaldyrsfond, krondild, hyldeblomstsaft, hvidvin og vand koges op og jævnes med hummersuppe og hollandaise sauce-pasta. Ved servering monteres suppen med piskefløde og smages til med citronsaft, salt og peber.

3 SMAGFULDE VARIANTER

Den lette:

 
2,2 dlCremet rejesuppe, tilberedt
40 ghvidløgsbrød
  
Den klassiske: 
2,2 dlCremet rejesuppe, tilberedt
30 grejer
2 gdild
  
Tip:rejerne må ikke koge
  
Den smagfulde: 
2,2 dlCremet rejesuppe, tilberedt
30 gtigerrejer
10 gOSCAR Devil's Jam
2 gdild
1 skivegrillet groft brød
2 ghvid sesam
 smør
 krydderurter
  
Fremgangsmåde:Blend tigerrejer med dild og Devil’s Jam. Smør rejepureen på et stykke grillet brød og vend rejesiden i sesam. Herefter steges rejebrødet i smør, dog kun på rejesiden, til de er tilberedt. Server rejebrødet à part pyntet med krydderurter.