Sky Gratin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

125 ml OSCAR Svinefond Signature, 1L

6 g OSCAR Aspic, Mørk

16 g OSCAR Svinesky, pasta

0,1 tsk ThickenUp Clear, 125 g

Fremgangsmåde:

  1. Kom OSCAR Svinefond samt OSCAR Mørk Aspic i en gryde og kog det i ca 2 minutter. Smag evt. til med lidt OSCAR Svinesky.
  2. Rør lidt ThickenUp clear i skyen for at sikre, at den ikke bliver til vand i munden.
  3. Kom det i en form og stil på køl.

Næringsindhold

Portion10 g
Energi 31 kJ
Aminosyrescore 22,0%

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt0,1 g13,0 %50
Kulhydrat0,1 g7,1 %32
Protein1,4 g79,9 %18