Rødbede Gratin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

60 g rødbedesaft, økologisk

60 g OSCAR Stegt Kyllingefond Signature, 1L

120 g rødbeder, syltede

3 g Agar agar

Fremgangsmåde:

  1. Varm rødbedejuice eller eddikelage fra rødbederne, OSCAR Stegt Kyllingefond og agar agar op til kogepunktet.
  2. Lad det koge ca 5 minut ved svag varme.
  3. Hæld juice og rødbeder i en blender og blend til helt glat og ensartet masse.
  4. Hæld massen i silicone cylinderforme så de efterfølgende kan skæres ud i rødbeder.

Rødbederne kan tåle opvarmning til 75C

Næringsindhold

Portion20 g
Energi 62 kJ
Aminosyrescore 38,0 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt0,1 g5,4 %50
Kulhydrat2,4 g69,7 %32
Protein0,9 g24,9 %18