Rå løg i tern Gratin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

135 g løg, rå, skrællet og hakket

2 g Agar agar

35 g OSCAR Stegt Kyllingefond Signature, 1 L

1 g Xantana

Fremgangsmåde:

  1. Kog OSCAR fond op med agar agar og kog det igennem ved svag varme i ca 5 minutter.
  2. Skær løgene i grove tern og kom dem i blenderen sammen med fond.
  3. Blend til en helt cremet og ensartet masse.
  4. Hvis massen ikke bliver helt cremet, så tilsæt lidt xantana og blend igen.
  5. Smag evt. til med en anelse gastrik eller flydende honning.

Næringsindhold

Portion10 g
Energi 34 kJ
Aminosyrescore 49,0 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt0,1 g6,3 %50
Kulhydrat1,1 g61,8 %32
Protein0,6 g31,9 %18