Rullepølse, Gratin

  • 20 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

250 g rullepølse med peber

250 g OSCAR Svinefond Signature, 1L

peber, sort

salt, groft kokke

3 g Agar agar

23 g Xantana

Fremgangsmåde:

  1. Kog svinefond op sammen med agar agar og lad det koge i ca 5 minutter ved svag varme under omrøring.
  2. Blend rullepølsen sammen med den varme svinefond til en helt glat, ensartet masse. Vælg en rullepølse af god kvalitet for det bedste resultat. Xantana er udelukkende nødvendig at tilsætte, hvis du har svært ved at opnå en helt cremet konsistens.
  3. Smag rullepølsen til med salt og peber.
  4. Fyld massen i en silikoneform eller lille folieform smurt med sprayfedt.
  5. Dæk til med film og stil på køl til rullepølsen har sat sig.

Næringsindhold

Portion25 g
Energi 167 kJ
Aminosyrescore 78,0 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt2,4 g52,8 %50
Kulhydrat0,1 g1,3 %32
Protein4,5 g45,9 %18