Frankfurter pølse Gratin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

65 g OSCAR Svinefond Signature, indkogt til halv mængde
250 g frankfurterpølse
125 g fløde 38 %, piskefløde
150 g cater helæg
35 g majsstivelse
25 g smør, øko, brunet
2 g OSCAR Svinesky, pasta
0 g salt, groft kokke
0 g peber, sort
0 g kulør
3 g Xantana

Fremgangsmåde:

  1. Blend de varme stegte frankfurter pølser med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse. Bliver massen ikke helt cremet, så tilsæt lidt xantana. Massen skal have konsistens som en lidt tyk persillesauce. Er massen for tyk så tilsæt lidt ekstra fond til korrekt konsistens opnås.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Spray en pølse sillikoneform med sprayfedt og hæld massen her i.
  4. Bag pølserne i ovnen på 100° i 10% damp i ca 40 minutter.
  5. Lad dem køle lidt af og vend den ud på et skærebrædt.
  6. Sæt dem på køl.
  7. Kom lidt Demi Glace på en pensel. Lav penselstrøg på medisterpølsen så det ligner stegeskorpe

Næringsindhold

Portion60 g
Energi695 kJ
Aminosyrescore, Total134 %

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt13,7 g72,8 %50
Kulhydrat5,0 g12,2 %32
Protein6,1 g15,0 %18

 

Produkter anvendt i opskriften