Grønlangkål Gratin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

375 g OSCAR Stegt Kyllingefond Signature, reduceret 50%
70 g smør, saltet, øko
70 g hvedemel
250 g fløde 38 %
750 g grønkål, hakket, frost
50 g mørk sirup
10 g Xantana
10 g salt, groft kokke

Fremgangsmåde:

  1. Smelt smør i en gryde og tilsæt hvedemel og lav en smørbolle.
  2. Lad den varme igennem og tilsæt herefter Oscar stegt kyllingefond og piskefløde samt grønkål og lad stuvningen koge igennem under omrøring.
  3. Kom stuvningen i en kraftig blender, tilsæt sirup og xantana og blendt til stuvningen bliver helt cremet og uden klumper. Smag til med salt og peber og evt. lidt mere sirup.

Næringsindhold

Portion125 g
Energi1025 kJ
Aminosyrescore, Total61 %

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt16,2 g58,3 %50
Kulhydrat11,5 g21,2 %32
Protein12,3 g20,4 %18

 

Produkter anvendt i opskriften