Chokolade mousse

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

125 g asiatisk flødekaramel

200 g æg, blomme, rå

125 g mørk chokolade

75 g sukker, stødt melis

500 g fløde 38 %, piskefløde

Fremgangsmåde:

  1. Pisk sukker og æggeblomme hvide.
  2. Smelt chokoladen over vandbad.
  3. Hæld chokoladen i æggeblandingen.
  4. Pisk fløde til skum og vend den forsigtig i æg/chokoblandingen.
  5. Hæld chokolademoussen i et portionsglas og stil på køl i ca ½ time inden servering.

Næringsindhold

Portion75 g
Energi 1682 kJ
Aminosyrescore 137 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt33,5 g73,7 %50
Kulhydrat20,8 g21,1 %32
Protein5,2 g5,2 %18