Kyllingesouffle orientalsk,

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

156,25 g OSCAR Stegt Kyllingefond Signature, reduceret 50%

312,5 g kyllingebryst filet, fersk

1,562 dl fløde 38 %, piskefløde øko

31,25 g OSCAR  Asiatisk Fond, koncentrat

6,25 g salt, groft kokke

peber, sort

Fremgangsmåde:

  1. Skær kyllingebrysterne i mindre stykker, drys med salt og peber og læg dem i en frysepose og frys dem i ca. 3- 4 timer til de er let frosne.
  2. Kom kyllingeestykkerne i en Blixer sammen med den kolde indkogte Oscar Stegt kyllingefond, kold piskefløde samt Oscar kyllingefond koncentrat. Blend farsen til den er helt glat og luftig.
  3. Kog vand op i en gryde med kyllingebouillon og kog en lille souffelbolle så du kan teste at farsen har fået nok fondkoncentrat, salt og peber.
  4. Form herefter små souffleboller med en ske eller iskugler og kog dem ved svag varme til de er gennemkogte. Soufflefarsen kan ligeledes fordeles i silikoneforme og bages i ovnen ved 100 C og 10% damp.

Tips: farsen kan smages til med krydderurter, fondkoncentrat mv. efter smag.

Næringsindhold

Portion60 g
Energi 525 kJ
Aminosyrescore 91 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt8,3 g58,4 %50
Kulhydrat1,8 g5,8 %32
Protein11,1 g35,8 %18