Frikadeller Småtspisende

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

335 g svinekød, hakket, ca. 10% fedt, råt

100 g løg, rå, skrællet og hakket

40 g cater helæg

30 g hvedemel

100 g OSCAR Demi Glace, Signature

6 g salt, groft kokke

2 g peber, sort

Fremgangsmåde:

  1. Rør farsen sej med salt.
  2. Hak løget helt fint og rør det i farsen med æg, mel, Demi Glace og peber.
  3. Rør til du har en lind fars.
  4. Sæt gerne farsen på køl nogle timer – så trænger smagen bedre ind.
  5. Steg frikadellerne gyldne og sprøde i en blanding af smør og olie.

Næringsindhold

Portion60 g
Energi364 kJ
Aminosyrescore, Total107 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt4,1g41,5 %50
Kulhydrat3,1 g15,5 %32
Protein9,2 g43,0 %18