Forloren Hare Småtspisende

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

315 g oksekød, hakket, 8-12%

315 g svinekød, hakket, ca. 10% fedt, råt

65 g bacon, hakket

12 g salt, groft kokke

115 g cater helæg

115 g rasp, økologisk

125 g OSCAR Demi Glace, Signature

95 g løg, rå, skrællet og hakket

125 g fløde 13 % øko

peber, sort

125 g bacon i skiver, rå

Fremgangsmåde:

  1. Kom det hakkede kød og bacon i rørbeholderen sammen med salt og rør farsen sej.
  2. Tilsæt æg, rasp, Demi Glace, løg og fløde.
  3. Rør farsen sammen. Den skal være fast, men juster evt. konsistensen med lidt ekstra fløde.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Kom farsen i GN bakkker og form den, så der kan lægges bacon rundt om.
  6. Dæk farsen med bacon.
  7. Sæt farsen i ovnen ved 220°C og brun stegen godt i ca 10 minutter.
  8. Bag farsen færdig ved 170°C til kernetemperatur på 70°C.

Næringsindhold

Portion100 g
Energi1029 kJ
Aminosyrescore, Total119 %

 

Gratin:

Portion70 g
Energi823 kJ
Aminosyrescore, Total166 %

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Protein10,1 g20,8 %18
Fedt14,7 g66,0 %50
Kulhydrat6,2 g13,2 %32