Tomatsuppe legeret med hvide bønner, rødløg og hvidløg

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

170 g  rødløg, rå

15 g  hvidløg, rå ØKO

10 g   olie, smagsneutral

170 g   hvide bønner, forkogte

5 g  basilikum, frisk, i potte

4,2 dl  OSCAR Stegt Kyllingefond Signature

20 g  OSCAR Hønsebouillon granulat, Økologisk

35 g  OSCAR Økologisk Kyllingefond, koncentrat

85 g  OSCAR Tomatsuppe, pasta

4,2 dl  sødmælk, økologisk

2,5 dl  fløde 38 %, piskefløde

Fremgangsmåde:

  1. Svits rødløg og hvidløg i olie til det er gyldent og kom det herefter i en blender med de hvide bønner og lidt af lagen fra bønnerne samt frisk basilikum.
  2. Blend massen til en pure.
  3. Kom bønnepure samt Oscar stegt kyllingefond, Oscar Hønsebouillon, Oscar tomatsuppe pasta, fløde og mælk i en gryde og kog igennem i ca. 10 minutter. Lad suppen koge ind til den ønskede mængde.
  4. Smag suppe til med Oscar kyllingefond, salt og evt. hvid peber efter eget ønske.
  5. Hvis suppen ønskes tykkere, kan den jævnes med modificeret stivelse.

Topping  pr portion: 10 g ristet bacon i tern og 1 tsk. Krydderurteolie.

Næringsindhold

Portion0,125 l
Energi 970 kJ
Aminosyrescore inkl. fyld 101 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt15,0 g57,3 %50
Kulhydrat13,2 g25,0 %32
Protein10,1 g17,8 %18