Kartoffel-porre suppe legeret med hvide bønner og bacontopping

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

170 g  kartofler, skrællede, øko, kogte

170 g  porre, rå, i ringe

4,25 dl  OSCAR Stegt Kyllingefond Signature

20 g  OSCAR Hønsebouillon granulat, Økologisk

170 g  hvide bønner, forkogte

5 dl  sødmælk, økologisk

1,7 dl  fløde 38 %, piskefløde

2 g  rosmarin, frisk i bdt

Fremgangsmåde:

  1. Kom porre, kartofler, Oscar stegt kyllingefond, Oscar hønsebouillon, fløde og mælk, rosmarin samt hvide bønner op i en gryde og kog igennem til kartofler og porrer er møre.
  2. Blend suppen igennem i en Blixer eller med en kraftig stavblender til den er helt cremet og fri for klumper og kog ind til passende mængde.
  3. Smag suppe til med grønsagsfond koncentrat, salt og evt. hvid peber efter eget ønske.
  4. Hvis suppen ønskes tykkere, kan den jævnes med modificeret stivelse.

Topping pr portion: 5 g ristet bacon i tern.

Næringsindhold

Portion0,125 l
Energi 683 kJ
Aminosyrescore inkl. fyld 105 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt8,9 g48,0 %50
Kulhydrat9,9 g27,4 %32
Protein9,9 g24,6 %18