Grønsagssuppe, legeret

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

170 g selleri i tern, rå

170 g gulerødder i tern, rå

170 g hvide bønner, forkogte

450 g OSCAR Signature Stegt Kyllingefond

20 g OSCAR Hønsebouillon, granulat

250 g fløde 38 %

420 g sødmælk

35 g OSCAR Kyllingefond, koncentrat

salt og hvid peber

OSCAR Jævner

Fremgangsmåde:

  1. Kom selleri, gulerødder, hvide bønner, Signature Stegt Kyllingefond, Hønsebouillon granulat, fløde og mælk i en gryde. Kog igennem til grønsagerne er møre.
  2. Blend suppe igennem i en Blixer eller med en kraftig stavblender til den er glat og cremet og kog ind til passende mængde.
  3. Smag suppen til med Kyllingefond koncentrat, salt og evt. hvid peber efter eget ønske.
  4. Hvis suppen ønskes tykkere, kan den jævnes med modificeret stivelse.

Forslag til topping: Kødboller, gratin og krydderolie.

Næringsindhold

Portion0,125 l
Energi 778 kJ
Aminosyrescore inkl. fyld 99 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt11,6 g55,2 %50
Kulhydrat9,2 g23,2 %32
Protein9,9 g21,6 %18