Grønsagssuppe legeret med hvide bønner, gulerødder og selleri

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

170 g  selleri, rå i tern, øko

170 g  gulerødder, rå, tern, øko

170 g  hvide bønner, forkogte

4,25 dl  OSCAR Stegt Kyllingefond Signature

4,2 dl  sødmælk, økologisk

2,5 dl  fløde 38 %, piskefløde

20 g  OSCAR Hønsebouillon granulat, Økologisk

35 g  OSCAR Økologisk Kyllingefond, koncentrat

Fremgangsmåde:

  1. Kom selleri, gulerødder, hvide bønner, Oscar stegt kyllingefond, Oscar hønsebouillon, fløde og mælk i en gryde og kog igennem til grønsagerne er møre.
  2. Blend suppe igennem i en Blixer eller med en kraftig stavblender til den er glat og cremet og kog ind til passende mængde.
  3. Smag suppe til med Oscar kyllingefond koncentrat, salt og evt. hvid peber efter eget ønske.
  4. Hvis suppen ønskes tykkere, kan den jævnes med modificeret stivelse.

Topping pr. portion: 10 g gratin kødboller.

Næringsindhold

Portion0,125 l
Energi 777 kJ
Aminosyrescore inkl. fyld 106%

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt11,6 g55,3 %50
Kulhydrat9,2 g23,2 %32
Protein9,8 g21,5 %18