Fiskesuppe med torsk, rejer og rød peber og krydderolie topping

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

100 g  hvide bønner, forkogte

5 dl  OSCAR Stegt Kyllingefond Signature

40 g  OSCAR Hummerfond, koncentrat

60 g  OSCAR Hollandaise Sauce, granulat

5 dl  sødmælk, økologisk

2 dl  fløde 38 %, piskefløde

Fremgangsmåde:

  1. Blend de hvide bønner med lidt af lagen, til den er cremet og helt fri for klumper.
  2. Kom Oscar stegt kyllingefond, Oscar Hummerkoncentrat, Oscar Hollandaise granulat, fløde og mælk samt pure af hvide bønner op i en gryde og kog igennem i ca. 10 minutter.
  3. Smag suppe til med hummerfond, salt og evt. hvid peber efter eget ønske.
  4. Hvis suppen ønskes tykkere, kan den jævnes med modificeret stivelse.

Topping  pr portion: 10 g rejer, 10 g torskegratin i små stykker og  5 g rød peber i fine tern.

Næringsindhold

Portion0,125 l
Energi 706 kJ
Aminosyrescore inkl. fyld 96 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt10,3 g53,8 %50
Kulhydrat8,4 g21,5 %32
Protein10,3 g24,8 %18