Champignonsuppe legeret med hvide bønner, hvidløg og timian

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

35 g  olie, smagsneutral

330 g  svampe, blandede, rensede, friske

45 g  løg, rå, skrællet og hakket

5 g  timian, frisk i bakke

5 g  hvidløg, knust

175 g  hvide bønner, forkogte

1,75 dl  sødmælk, økologisk

5 dl  OSACR Stegt Kyllingefond Signature

3,5 dl  fløde 38 %, piskefløde

10 g  OSCAR Svampefond, koncentrat

Fremgangsmåde:

  1. Rens og snit svampene og svits dem på en varm pande i olie
  2. Tilsæt hvidløg, løg og timian og lad det hele svitse til det er gyldent.
  3. Hæld svampeblandingen i en gryde med Oscar stegt kyllingefond, mælk, fløde, bønner og svampekoncentrat og lad det simre i ca. 10 minutter.
  4. Blend suppen helt jævn i en kraftig blender f.eks. Blixer 3 eller med en kraftig stavblender.
  5. Smag suppe til med svampe fond, salt og evt. hvid peber efter eget ønske.
  6. Hvis suppen ønskes tykkere, kan den jævnes med modificeret stivelse.

Topping pr. portion: 10 g kyllingesouffle  skåret i små tern og evt. lidt ristede svampe.

Næringsindhold

Portion0,125 l
Energi 966 kJ
Aminosyrescore inkl. fyld 95 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt17,9 g68,5 %50
Kulhydrat6,2 g13,1 %32
Protein10,5 g18,5 %18