Blomkålsuppe, legeret

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

300 g blomkål

380 g OSCAR Signature Stegt Kyllingefond

15 g OSCAR Hønsebouillon, granulat

200 g hvide bønner, forkogte

145 g fløde 38 %

360 g sødmælk

30 g OSCAR Kyllingefond, koncentrat

salt og hvid peber

Fremgangsmåde:

  1. Kom blomkål, i små buketter, Signature Stegt Kyllingefond, Hønsebouillon granulat, forkogte hvide bønner, fløde og mælk i gryden og kog til blomkålsbuketterne er møre.
  2. Blend suppen med en kraftig stavblender eller sigt grønsager og bønner fra og blend dette i en Blixer og vend det tilbage i suppen.
  3. Smag suppen til med Kyllingefond koncentrat, salt og hvid peber

Forslag til topping: Krydderurteolie eller lidt bacongratin.

Næringsindhold

Portion0,125 l
Energi 573 kJ
Aminosyrescore inkl. fyld 108 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt7,3 g47,4 %50
Kulhydrat7,4 g25,9 %32
Protein9,0 g26,7 %18