Aspargessuppe legeret med hvide bønner

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

285 g  asparges, snitter fine med hoved

145 g  hvide bønner, forkogte

3,6 dl  OSCAR Stegt Kyllingefond Signature

15 g  OSCAR Hønsebouillon granulat, Økologisk

2 dl  fløde 38 %, piskefløde

3,6 dl  sødmælk, økologisk

30 g  OSCAR Økologisk Kyllingefond, koncentrat

Fremgangsmåde:

  1. Blend aspargessnitter og hvide bønner i lidt af lagen, til der opnås en cremet og ensartet konsistens.
  2. Kog Oscar kyllingefond, hønsebouillon, fløde og mælk op i en gryde og kog igennem i ca. 10 minutter.
  3. Vend asparges og bønnepure i suppen og kog i yderligere et par minutter.
  4. Smag suppe til med kyllingefond konc., salt og evt. hvid peber efter eget ønske.
  5. Hvis suppen ønskes tykkere, kan den jævnes med modificeret stivelse.

Topping pr. portion: Bacongratin (10 g) og creme fraiche (10 g) + evt. lidt fint snittede forårsløg.

Næringsindhold

Portion0,125 l
Energi 632 kJ
Aminosyrescore inkl. fyld 104 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt9,5 g55,4 %50
Kulhydrat6,8 g21,0 %32
Protein8,8 g23,6 %18