Asiatisk inspireret karrysuppe

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

200 g  hvide bønner, forkogte

5 dl  OSCAR Stegt Kyllingefond Signature

10 g  OSCAR Hønsebouillon granulat, Økologisk

100 g  OSCAR Karrysuppe, pasta

5 dl  sødmælk, økologisk

2 dl  fløde 38 %, piskefløde

20 g  OSCAR Asiatisk Fond, koncentrat

Fremgangsmåde:

  1. Blend de kogte hvide bønner med lidt af lagen, til de når en cremet konsistens.
  2. Kom bønnepure, Oscar stegt kyllingefond, Oscar hønsebouillon, Oscar karrysuppe pasta, fløde og mælk i en gryde og kog igennem  i ca. 10 minutter.
  3. Smag suppe til med asiatisk fond, salt og evt. hvid peber efter eget ønske.
  4. Hvis suppen ønskes tykkere, kan den jævnes med modificeret stivelse.

Topping  pr. portion:  kyllingesouffle (10 g) og rejer (10 g), evt. fintsnittet forårsløg.

Næringsindhold

Portion0,125 l
Energi 891 kJ
Aminosyrescore inkl. fyld 105 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt13,2 g54,8 %50
Kulhydrat11,6 g24,1 %32
Protein11,1 g21,2 %18