Skovsvampe Sauce

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

500 g OSCAR Demi Glace Signatur

35 g OSCAR Skovsvampesauce, granulat

15 g OSCAR Bearnaise Sauce, granulat

50 g fløde 38%

25 g smør, saltet, økologisk

Fremgangsmåde:

  1. Kog Oscar Signature Demi Glace op med saucegranulat og lad det koge godt igennem.
  2. Tilsæt fløde og smør og blend saucen helt glat og cremet.
  3. Kog saucen ind til passende konsistens.
  4. Smag til med salt og peber

Næringsindhold

Portion100 g
Energi637 kJ
Aminosyrescore, Total48 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Protein15,5 g41,4 %18
Fedt7,7 g44,7 %50
Kulhydrat5,2 g13,9 %32

 

Produkter anvendt i opskriften