Brun Grundsauce

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

500 g OSCAR Demi Glace Signatur

42 g OSCAR Brun Grundsauce, pasta

21 g OSCAR Bearnaise Sauce, granulat

100 g fløde 38%

25 g smør, saltet, økologisk

Fremgangsmåde:

  1. Kog Oscar signature Demi Glace op med sauce granulat og lad det koge godt igennem.
  2. Tilsæt fløde og smør og kog saucen op.
  3. Smag saucen til med salt og peber.
  4. Hvis estragonen ikke er kogt nok ud, så blend saucen glat og blank eller sigt saucen fri for estragon.

Næringsindhold

Portion100 g
Energi874 kJ
Aminosyrescore, Total53 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Protein15,9 g30,9 %18
Fedt13,7 g57,8 %50
Kulhydrat5,8 g11,4 %32