Andesauce

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

325 g OSCAR Stegt Kyllingefond Signature, reduceret 50%

150 g smørbolle, gratin og cremet - find opskrift på hjemmesiden
1,5 dl sveskejuice
0,75 dl æblejuice
8 g sukker, stødt melis
15 g OSCAR Andefond, koncentrat
35 g fløde 38 %, piskefløde øko
10 g smør, saltet, øko
salt, havsalt
peber, sort

Fremgangsmåde:

  1. OSCAR Stegt Kyllingefond reduceres til det halve.
  2. Sveske juice og æblejuice kommes i en gryde med sukkeret og reduceres til det halve.
  3. Blandes med kyllingefonden, sammen med OSCAR Andefond koncentrat og koges op.
  4. Jævnes med smørbolle og monteres til slut med fløde og smør.
  5. Om nødvendigt smages til med salt og peber.

Næringsindhold

Portion50 g
Energi 347 kJ
Aminosyrescore, Total 29 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt3,2 g33,6 %50
Kulhydrat4,9 g24,2 %32
Protein8,6 g42,2 %18