Bacon Gratin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

25 g OSCAR Demi Glace Signature, reduceret til 1/3 del

250 g kalkunbacon

75 g cater helæg

75 g sødmælk, økologisk

Fremgangsmåde:

  1. Steg kalkunbacon let og blend med æg og mælk til en helt glat, ensartet masse.
  2. Spray rektangulære silikone kageforme med sprayfedt og vend baconmassen heri.
  3. Dæk til med film og bag i ovn på 100° med 10% damp i ca 20-40 minutter til den virker fast når du trykker på den.
  4. Lad gratinen køle af.
  5. Pensel på gratinen med indkogt demiglace, så det ligner stegeskorpe.
  6. Skær gratinen i tynde skiver eller tern alt efter hvad der passer til retten.

Næringsindhold

Portion30 g
Energi202 kJ
Aminosyrescore, Total141 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt1,5 g27,4 %50
Kulhydrat0,9 g7,4 %32
Protein7,7 g65,2 %18